Brasserie

De Brasserie

Hier kunt u in alle rust genieten van net dat beetje extra. We beschikken over een restaurant met ruim 45 zitplaatsen, een afhaalgedeelte voor verse broodjes, drankjes en andere lekkernijen en een bezorg service waarmee we u volledig kunnen ontzorgen.

In Amersfoort tussen de A1 en de A28, in “Campus de Hoef”, op loopafstand van station Amersfoort-schothorst, met ruime gratis parkeergelegenheid ligt onze sfeervolle brasserie.

Wij beschikken over een internet “hotspot” en voldoende stroompunten zodat u hier een eigen werkplek kunt creëren, kunt vergaderen, of een andere zakelijke afspraak kunt houden. Het restaurant is zodanig ingericht dat iedereen zijn “eigen ruimte” heeft.

Brasserie The Wing is op maandag tot en met donderdag geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 15.00 uur. Wilt u buiten de openingstijden gebruik maken van onze diensten dan kunt u dit in overleg met ons afstemmen.

Flexibiliteit, kwaliteit en passie is onze kracht! Wij leveren kwalitatief hoogstaande producten geïnspireerd door de seizoenen. Deze kunnen de gehele dag door bezorgd, afgehaald of genuttigd worden in onze brasserie.

Contactgegevens

Printerweg 41 
3821 AP Amersfoort 
Tel: 033 455 1217 
Email: info@brasseriethewing.nl

 

Bezorgen

Maandag t/m Vrijdag: 
11:00- 18:00
Zaterdag: Op aanvraag 
Zondag:
Op aanvraag

Afhalen

Maandag t/m Vrijdag: 
10:00-18:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag:
Gesloten

Volg ons