Feest & catering

Catering

In de afgelopen jaren heeft het team van Brasserie The Wing mooie evenementen en geweldige cateringen mogen verzorgen in de regio Amersfoort. Wij hebben deze kennis als basis opgepakt en zijn hiermee aan de slag gegaan. Onderstaande is een greep uit wat wij zoal doen. Mocht u een ander idee hebben of staat uw catering of evenement er niet tussen, neem dan contact met ons op of loop eens bij ons binnen om het bespreekbaar te maken tijdens een kopje koffie.

Buffet Catering.

U levert de locatie, wij doen de rest! Het complete buffet kunnen wij voor u verzorgen, met of zonder servies en bestek, aankleding en koks die u alles over het buffet kunnen vertellen. Kiest u voor een warm buffet of heeft u er ook liever een voorgerecht en een dessert bij?

Live Cooking.

Hoe mooi zou het zijn als uw gast langsloopt en de kok is speciaal voor u bezig om uw hapje of maaltijd te bereiden. Dit is een echte meerwaarde bij bijvoorbeeld beurzen, presentaties of bruiloften. Uw gasten zullen deze beleving niet snel vergeten.

BBQ’S.

Vanaf de BBQ smaakt alles anders. Gaat uw voorkeur uit naar de traditionele bbq of bent u op zoek naar net dat beetje extra of een uniek item voor op de bbq? dan moet u toch echt even bij ons afspreken voor een offerte op maat.

Hapjes & Zo.

De lekkerste hapjes tijdens uw gelegenheid zijn altijd als eerste op. Waarom dan niet alleen maar lekkere hapjes? U kunt samen met ons de hapjes samenstellen of ons een assortiment laten maken uit onze hapjeslijst. En misschien wel proeven?! Erg goed te combineren met onze bar & borrel service.

Bar & Borrel service.

Bruisend water tot de beste Champagne, alles is mogelijk. Aan onze bar kunt u gezellig borrelen. Onze barmannen en barvrouwen doen hun uiterste best. Liever een andere uitstraling? dan kunnen we ook de dranken uitserveren en aanbieden aan uw gasten vanaf een dienblad. Uiteraard is onze bar & borrel service ideaal te combineren met een lekker hapje.

Bedrijfscatering.

Van ontbijt tot lunch en van borrel tot maaltijdservice of buffet. Wij verzorgen op uw bedrijf de eetmomenten die u bijvoorbeeld uw werknemers of cursisten en trainees aanbied, zelfs later op de dag als deze over moeten werken. Dit kan zijn van stamppot boerenkool of een stoofpotje in de winter tot een lekker gegrilde kipsaté of een goed gevulde pasta in de zomer.

Evenementen

Opening.

U opent of heropent uw bedrijf of bedrijfspand en daar hoort natuurlijk iets te eten en te drinken bij. Dit kunnen wij geheel voor u verzorgen.

(Product) presentatie.

U bent trots op wat u gaat presenteren. Wij zijn ook trots op wat wij presenteren. Wat als we deze twee nou samenvoegen? Dat is dan twee keer zoveel succes op uw presentatie toch?

Jubilea.

Wilt u vieren dat u al een jaar bestaat of misschien wel meerdere jaren? Wij willen dit wel met u mee vieren! In overleg kunnen we voor u een mooi voorstel op maat maken zodat men tijdens uw evenement het lekkerste of mooiste hapje nuttigt en uw gasten na deze dag(en) al uitkijken naar het volgende jubileum.

Één of meerdaagse beurs.

Al die mensen op de beursvloer die aangetrokken worden door die overheerlijke geur van eten en rechtstreeks naar uw stand lopen. Daar droomt elke standhouder van… We kunnen onze hapjes aanpassen of zelfs presenteren op uw product mits dit haalbaar is natuurlijk.

Speciale aangelegenheden.

Voor elke aangelegenheid is een ander plan van aanpak nodig, maar dat bij elke aangelegenheid een hapje, drankje of maaltijd hoort is een feit! Wij maken samen met u een plan van aanpak en kijken graag hoe wij u kunnen voorzien van een natje en een droogje.

Wij staan dagelijks samen met ons team klaar om uw evenement tot een succes te maken. Van een lunch in onze brasserie tot een compleet ingericht evenement voor meer dan 1500 personen op locatie? we maken er hoe dan ook een feest van.

Contactgegevens

Printerweg 41 
3821 AP Amersfoort 
Tel: 033 455 1217 
Email: info@brasseriethewing.nl

 

Bezorgen

Maandag t/m Vrijdag: 
11:00-18:00
Zaterdag: Op aanvraag 
Zondag:
Op aanvraag

Afhalen

Maandag t/m Vrijdag: 
10:00-18:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag:
Gesloten

Volg ons